Zangstudio

Heb je altijd al willen zingen? Of zing je al een tijdje, maar wil je nog beter worden? Renee geeft privé, duo- en groepszangles aan alle leeftijden en niveaus. Er wordt les gegeven bij locatie Hooge Lucht 1 te Oldenzaal, maar ook in haar zangstudio in Borne. Zie alle mogelijkheden hieronder.

Zangles in groep of alleen

Privé-les

Locatie: Borne, Cor Hilbrinkstraat 24

Lesdag: Donderdag

Wil je gewoon beter worden in zingen of heb je grotere ambities? Het kan allemaal! Tijdens de zanglessen leer je verschillende technieken, beleving, performing maar wat vooral telt is plezier en vertrouwen! Wil je liever samen les met een vriend of vriendin? Dit mag natuurlijk ook! Dan leer je samen tweestemmig te zingen, maar ga je natuurlijk ook bezig met je eigen groei.

Voor meer informatie of tarieven, neem contact op!

CONTACT

Gelijk een proefles plannen? Ga naar:

INPLANNEN DUO- OF PRIVELES

Groepsles  (leeftijd 7 -16 jaar)

Locatie: Oldenzaal, De Hooge Lucht 1

Lesdag: Maandag

Lijkt het je leuk om samen in een groep te zingen met leeftijdsgenoten? Dan zijn de groepslessen in Oldenzaal helemaal iets voor jou. Je leert de basistechnieken van zingen, maar ook het meerstemmig zingen. Plezier staat natuurlijk voorop! Ook zijn er regelmatig optredens, maar mocht dit nog te spannend zijn dan is dat zeker niet verplicht.

Zie ik je daar? Neem voor een proefles graag contact op via:

CONTACT

Algemene voorwaarden